Sorteren op: Naam | Nieuw | Prijs

Gegevens aan het laden...

Even geduld a.u.b.
  • 1
  • 1

ChatSim Startpakket

€ 27,00 Excl. BTW
Op voorraad

Vaarwel wereldwijde roamingkosten, hallo ChatSim!
ChatSim: onbeperkt chatten voor maar € 10,- per jaar.

ChatSim is de eerste simkaart waarmee je onbeperkt tekstberichten en emoji kunt versturen via 3G, 4G en WiFi, wereldwijd voor maar € 10,- per jaar! Nooit meer dure roamingkosten wanneer u naar het buitenland gaat. Met ChatSim blijft u altijd in contact met uw familie, collega's, vrienden en kennissen op nagenoeg ieder netwerk in de wereld via WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, LINE, Telegram en vele andere vooraanstaande apps.

Met ChatSim kunt u ook multimediaberichten sturen, zoals foto's, video's, locatie delen en bellen via de apps (VoIP) die dit toelaten op het moment dat u niet binnen een WiFi omgeving bent. U dient de ChatSim dan wel op te waarderen met credits. Met simkaarten van concurrerende providers kunnen de roamingkosten wel oplopen tot € 15 per MB. Met Chatsim zijn de kosten van tekstberichten en emoji versturen altijd voor maar € 10,- per jaar.

Daarnaast blokkeert ChatSim ongewenst dataverkeer, waardoor je minder kosten hebt. Dus onder andere voor reizigers die naar het buitenland gaan is ChatSim ideaal en blijf je met minimale kosten altijd in contact, ook buiten de WiFi zone.

Naar boven