PanzerGlass Screenprotector Samsung Galaxy S10e Privacy - Black Case Friendly

Screenprotector Samsung Galaxy S10e Privacy - Black Case Friendly - Foto 1
Screenprotector Samsung Galaxy S10e Privacy - Black Case Friendly - Foto 1
Beschikbare kleuren
€ 25,00 Excl. BTW

Status: Niet op voorraad

Productinformatie

Omschrijving

Deze Panzerglass Samsung Galaxy S10e Privacy Case Friendly Screenprotector is op maat gemaakt voor de Galaxy S10e. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Galaxy S10e screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Galaxy S10e screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Samsung Galaxy S10e screenprotector is ontwikkeld om de Galaxy S10 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Samsung Galaxy S10e screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Samsung Galaxy S10e is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Samsung Galaxy S10e legt.

De Samsung Galaxy S10E hebben een instelling om de aanraakgevoeligheid van uw scherm te vergroten. Ga naar instellingen > Geavanceerde functies > Aanraakgevoeligheid (Of settings > advanced features > Touch sensitivity). Schakel deze functie in, en uw telefoon zal weer goed werken in combinatie met een tempered glass.

Overige informatie

Introductiedatum
08/03/2019

Compatibiliteit

Samsung
Naar boven