Mobiparts Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black

Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black - Foto 1
Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black - Foto 1 Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black - Foto 2 Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black - Foto 3 Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black - Foto 4 Premium Wallet TPU Case Samsung Galaxy S8 Plus Black - Foto 5
Beschikbare kleuren
€ 23,00 Excl. BTW

Status: Op voorraad

Productinformatie

Omschrijving

Premium Wallet TPU Case voor Samsung Galaxy S8 Plus met fraaie soft binnencase

Deze stijlvolle Wallet TPU case is onderdeel van een nieuwe collectie van Mobiparts, de Premium Wallet collectie. De Premium TPU Wallet case onderscheidt zich met een transparante soft cover case aan de binnenzijde met een representatieve uitstraling. Het materiaal aan binnenkant van de case is gemaakt van elegant zwart, fluweel zacht leder en u vindt er twee opbergvakken voor een bankpas of creditcard en een extra opbergvak voor briefgeld en notities. In de afwerking zit net iets meer kwaliteit en het stikwerk is keurig strak vervaardigd. De pasvorm is uitstekend en zeer slank.

Echt leder! Prettig in uw hand.

De Premium Wallet TPU Case is gemaakt van Nubuck leder. Nubuck is bewerkt leder dat aan de bovenkant van de huid licht is opgeschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Het uiterlijk komt overeen met su?de, maar is wat steviger. De buitenkant van de case is daarna bewerkt met Tafta. Hierdoor blijft het leder soepel, goed beschermd, duurzaam en behoudt het leder zijn soft touch! De binnenzijde heeft een soft cover case en die comfortabel aanvoelt en fraai oogt. Kortom de Premium Wallet TPU Case is het helemaal waard.

Optimale bescherming

De Premium TPU beschermhoes biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bovendien heeft deze hoes een magnetische sluiting, zo blijft de bookstyle opening stevig op z'n plaats. En dankzij uitsparingen blijven belangrijke knoppen en poorten altijd beschikbaar.

Kenmerken:

 • Nieuwe collectie Premium Wallet TPU case
 • Uitstekende pasvorm en zeer slank ontwerp
 • Duurzaam echt Nubuck leder!
 • Bewerkt met Tafta voor een fluweel zachte soft touch
 • Binnenkant is vervaardigd uit elegant zwart leder
 • Fraaie transparante case aan de binnenzijde
 • 2 opbergvakken aan binnenzijde voor bankpas en creditcard en een extra opbergvak voor briefgeld en notities.
 • Meer kwaliteit in de afwerking en strak stikwerk
 • Optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen
 • Belangrijke knoppen en poorten blijven beschikbaar
 • Geschikt voor Samsung Galaxy S8 Plus

Overige informatie

Introductiedatum
30/03/2017

Compatibiliteit

Samsung
Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S8 Plus
Naar boven