Mobilize Classic Gelly Flip Case Samsung Galaxy Xcover 4 Black

Classic Gelly Flip Case Samsung Galaxy Xcover 4 Black - Foto 1
Classic Gelly Flip Case Samsung Galaxy Xcover 4 Black - Foto 1 Classic Gelly Flip Case Samsung Galaxy Xcover 4 Black - Foto 2 Classic Gelly Flip Case Samsung Galaxy Xcover 4 Black - Foto 3 Classic Gelly Flip Case Samsung Galaxy Xcover 4 Black - Foto 4
Beschikbare kleuren
22,00 Excl. BTW

Status: Niet op voorraad

Productinformatie

Omschrijving

De Mobilize Classic Gelly Flip Case is de opvolger van de Classic Flip Case en is gemaakt van hoogwaardig PU leder. Doordat er gebruik is gemaakt van glad kunstleer blijft de case lang mooi.

Aan de binnenkant is hij afgewerkt met zacht, bruinkleurig PU leder en beschikt hij over een flexibele Gelly cover. Hierdoor beschermt hij het display van uw toestel tegen eventuele beschadigingen. Er is ook ruimte voor bijvoorbeeld een bankpas of visitekaartje.

De vele uitsparingen in de softcover zorgen er voor dat u alle knoppen en aansluitingen goed kunt blijven gebruiken. De softcover en het PU leder houden de case in zijn geheel mooi dun zodat u hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

U sluit de case af door middel van een kleine flap met een magneet aan de bovenkant van de case. Verder zijn de randen van de case afgewerkt met een net stiksel, zodat het geheel nog meer tot zijn recht komt.

Overige informatie

Introductiedatum
31/07/2018

Compatibiliteit

Samsung
Samsung Galaxy Xcover 4, Samsung Galaxy Xcover 4S
Naar boven