Jabra JABRA EVOLVE 75 UC STEREO Zwart

JABRA EVOLVE 75 UC STEREO Zwart - Foto 1
JABRA EVOLVE 75 UC STEREO Zwart - Foto 1 JABRA EVOLVE 75 UC STEREO Zwart - Foto 2 JABRA EVOLVE 75 UC STEREO Zwart - Foto 3
Beschikbare kleuren
Ç 191,00 Excl. BTW

Status: Niet op voorraad

HD voice in combinatie met luidsprekers van wereldklasse leveren uitstekende audio met een ongekende helderheid voor uw gesprekken en muziek, of u nu moet samenwerken of zich moet concentreren.

Productinformatie

Omschrijving

Luidsprekers van wereldformaat en HD voice

HD voice in combinatie met luidsprekers van wereldklasse leveren uitstekende audio met een ongekende helderheid voor uw gesprekken en muziek, of u nu moet samenwerken of zich moet concentreren.

Superieure ANC en ge´ntegreerd in gesprek-lampje

Blokkeer ruis en blijf gefocust in het open kantoor met een superieure ANC en een ge´ntegreerd in gesprek-lampje dat werkt als een "niet storen"-signaal, om onderbrekingen te verminderen en de productiviteit te verhogen.

Dubbele Bluetooth-connectiviteit

Dubbele Bluetooth connectiviteit met twee apparaten tegelijk, voor gesprekken en muziek. Biedt u de flexibiliteit om tot 30 meter afstand te nemen van uw verbonden apparaat.

Comfortabel ontwerp voor langdurig gebruik

De intu´tieve headset met kunstlederen oorkussentjes en on-ear design biedt superieur comfort voor de open kantooromgeving. Hierdoor kunt u de headset de hele dag gebruiken.

Geniet van een batterij die de hele dag lang meegaat

Ingebouwde oplaadbare batterij voor maximaal 18 uur gesprekstijd en een optionele standaard voor het eenvoudig opladen van de Headset.

Overige informatie

Inhoud verpakking
JABRA EVOLVE 75 UC STEREO Zwart
Beschermende behuizing
Jabra Link 370 USB-adapter
Fabrieksgarantie
Beperkte garantie - 2 jaar
Introductiedatum
08/04/2020

Specificaties

Algemene kenmerken
Producttype
Koptelefoon - Bluetooth - draadloos - USB
Fysieke kenmerken
Hoogte
5.1 cm
Breedte
17.6 cm
Diepte
20.6 cm
Gewicht
177 g
Naar boven