2nd by Renewd Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold

Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold - Foto 1
Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold - Foto 1 Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold - Foto 2 Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold - Foto 3 Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold - Foto 4 Refurbished Apple iPhone 6S 16GB Gold - Foto 5
Beschikbare kleuren
€ 231,00 Excl. BTW

Status: Niet op voorraad

Productinformatie

Omschrijving

2nd by Renewd is hét kwaliteitsmerk voor refurbished Apple producten. De toestellen zijn voorzien van 100% originele Apple onderdelen. Zo worden alle 2nd toestellen gecontroleerd op 83 kritieke punten door een onafhankelijke Premium Service Provider, zijn ze in perfecte technische conditie en worden ze voorzien van de nieuwste iOS software. Tevens maakt u gratis gebruik van de pick-up en retour garantieservice.

Renewd staat voor duurzaamheid. Zo geeft u Apple producten een tweede leven en belanden ze niet op de vuilnisbelt. 2nd by Renewd toestellen worden geleverd in eigen duurzame verpakking exclusief oplader en datakabel en inclusief 2 jaar garantie.

De Apple iPhone 6S lijkt op haar voorganger maar is in alle opzichten veranderd. Zelfs de behuizing is veranderd en is gemaakt van een nieuwe en zeer stevige aluminiumlegering uit de 7000-serie, die ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt.

De smartphone is uitgerust met een revolutionair 3D touchscreen dat exact aanvoelt hoe hard op het beeldscherm gedrukt wordt waardoor alles nog sneller en handiger gaat. Daarbij is de Apple iPhone 6S voorzien van een geheel nieuwe 12-megapixel iSight-camera die garant staat voor superscherpe foto's vol detail.

Onder de motorkap van de Apple iPhone 6S draait de geheel nieuwe Apple A9 processor die 70 procent sneller is dan haar voorganger, op grafisch gebied zelfs 90 procent.

Tot slot maakt de Touch ID vingerafdruksensor gebruik van een unieke identiteitssensor voor vingerafdrukken, die nu sneller en beter werkt dan ooit tevoren.

Overige informatie

Introductiedatum
02/08/2018

Accessoires 2nd by Renewd Refurbished Apple iPhone 6S 16GB

Accessoires Business Pack (1)

Naar boven